Novinky květen 2022

Co se u nás stalo během května?

Máme v nabídce dvě nové nemovitosti. První z nich je zajímavá investiční příležitost nebo možnost pro rozšíření a expanzi. Jedná se o halu pro skladování či lehčí výrobu v Havlíčkově Brodě. Druhá novinka v nabídce je krásný velký byt v Liberci. V tomto bytě naleznete dostatek prostoru pro celou rodinu, saunu, terasu i krásné vysoké stropy. 

V květnu jsme předali byt v Brně, kde se podařilo navýšit prodejní cenu pro naši klientku o celých 160 000 Kč. Nyní si již brněnský byt užívá nový majitel. Stejně tak, jako zahrádku v libereckých Ruprechticích, kterou jsme předali novému majiteli koncem měsíce. 

V naší nabídce máme stále 3+1 v libereckých Rochlicích, stejně jako 4+1 ve stejné lokalitě.

Byt Liberec, Chrastavská

Naše nemovitosti v číslech

Během května se vypracovalo celkem 10 odhadů nemovitostí pro naše klienty. Jednalo se jak o odhady pro budoucí prodej, tak o odhady pro dědické řízení atd.. Vyřídili jsme desítky poptávek. Celková návštěvnost našich inzerátů za měsíc květen činila 5793 na inzertních serverech a 3500 návštěvníků na sociálních sítích. 

Rozjíždíme instagramový profil Specialisté na bydlení, takže budeme rádi za každý like a sledování. Dále připravujeme nový web, který bude orientovaný především na klienta. Chceme, aby jste s našimi službami byli spokojení na 100 %! 

4+1 Liberec, Rochlice

Zajímavosti a osobní postřehy z realitního trhu

Po covidu tu máme bohužel válečné problémy a všechny tyto události se odráží na trhu s nemovitostmi, ekonomice a inflaci. Ceny nemovitostí stále rostou, stejně jako sazby pro hypoteční úvěry. Aktuálně je velká nabídka různých typů nemovitostí, ale tempo prodejů se zpomaluje. Doufáme, že se situace na poli úvěrů zlepší s nástupem nového guvernéra České národní banky. Dle ekonomů a odborníků na realitní trh nás nejspíš bude čekat stagnace trhu. Necháme se překvapit, co se bude do budoucna dít. Neočekáváme ovšem skokové zlevňování nemovitostí. 

Připravujeme další prodeje a sbíráme Vaše poptávky po nemovitostech. Jsme Vám stále k dispozici na uvedených telefonních číslech a na mailu.

Hala Havlíčkův Brod

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *